У п'ятницю, 4 січня в німецькому місті Кельн невідомі зчинили стрілянину неподалік центрального вокзалу. Поліцейські затримали одного підозрюваного.

Про це повідомляє Bild.

За попередніми даними, стрілянина сталася близько 14:00 за місцевим часом недалеко від центрального вокзалу. Поліцейські незабаром затримали чоловіка неподалік станції метро Breslauer Platz.

За інформацією поліції, затриманий мав при собі холодну зброю.

Очевидці зазначили, що чоловік і жінка, причетні до стрілянини, зникли з місця злочину на автомобілі чорного кольору, а ще один підозрюваний попрямував до розташованого недалеко берегу річки Рейн.

Правоохоронці в Twitter повідомили, що провели обшук в одному з будинків, розташованих на вулиці, де сталася стрілянина, нікого не затримували.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше правоохоронці повідомили, що на вулиці сталася сварка між декількома чоловіками, після чого пролунали постріли.

Інформацію про постраждалих в результаті інциденту наразі не оприлюднили.

Нагадаємо, у Страсбурзі невідомий відкрив вогонь на святковому ярмарку.

Як повідомляв портал Знай.ua, поліція застрелила терориста, який розстріляв людей у Страсбурзі.

Також Знай.ua писав, після кривавої стрілянини на ярмарку в Стразбурзі влада країни вирішила запровадити посилені заходи безпеки, які передбачають посилений контроль на кордонах, посилені заходи безпеки на всіх різдвяних ринках у Франції та ін.