У столиці Австрії невідомий відкрив стрілянину у людному місці. Є потерпілі і жертви.

У п'ятницю, 21 грудня, в центрі Відня біля одного з ресторанів пролунала стрілянина. При цьому той, хто стріляв з місця злочину зник.

В результаті нападу біля відомого закладу Figlmuller одна людина загинула через отримані вогнепальні поранення. Щонайменше ще дві людини отримали поранення і були госпіталізовані.

Про це повідомив телеканал OE24.TV, посилаючись на інформацію рятувальної служби Австрії .

"Одна людина загинула від отриманих поранень", - відзначили в рятувальній службі.

Представник поліції повідомив про потерпілих

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Двоє людей отримали вогнепальні поранення в центрі міста біля ресторану. Поліція в даний час розшукує злочинця. Причини події з'ясовуються", - зазначив правоохоронець.

Пізніше австрійське телебачення повідомило, що один з двох поранених помер у лікарні.

За попередніми даними, біля ресторану Figlmuller в центрі Відня пролунали п'ять пострілів. Стрілок в бігах. Поліція веде пошуки того, хто стріляв.

Зараз на місці НП працюють бригади швидкої допомоги і антитерористичний підрозділ спеціального призначення Австрії "Кобра". Над центром Відня веде патрулювання поліцейський вертоліт. У центр міста стягуються посилені наряди поліції, багато вулиць перекриті.

Як відзначили в поліції, ніякої загрози жителям Відня в результаті стрілянини немає. У місті проводяться заходи щодо розшуку злочинця.

"Після стрілянини в центрі міста проводяться масштабні заходи щодо розшуку злочинця. В даний час немає ніякої небезпеки для сторонніх", - відзначили в поліції.

Поліція вважає, що стрілянина біля ресторану має кримінальну підоснову. Загрози терористичного акту в центрі Відня немає.

"Ніяких конкретних даних про терористичний акт немає", - йдеться в заяві поліції, яке наводить телеканал.

У правоохоронних органах також додали, що справа може бути пов'язано з замовним убивством.

Нагадаємо, у Страсбурзі невідомий відкрив вогонь на святковому ярмарку.

Як повідомляв портал Знай.ua, поліція Страсбурга знайшла та застрелила терориста, який влаштував теракт на різдвяному ярмарку в центрі міста.

Також Знай.ua писав, увечері у середу, 19 грудня, у одному із спальних районів Києва сталася стрілянина - невідомий розстріляв приватного підприємця.