У "ДНР" заборонили місцевим "чиновникам" виїжджати з так званих республік без відповідного дозволу. Такий дивовижний документ видав "глава ДНР" Денис Пушилін. "Указ" відразу розлетівся у місцевих інтернет-ресурсах у понеділок, 26 серпня.

Унаслідок обстрілів з боку окупанта, загинули четверо українських бійців
Унаслідок обстрілів з боку окупанта, загинули четверо українських бійців

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, згідно з докуметом окупантів, щоб виїхати за межі "ДНР" кожен чиновник зобов'язаний написати заяву на ім'я Дениса Пушиліна. У заяві повинна бути описана інформація із зазначенням місця відбування, мети поїздки, дати виїзду / приїзду, а також "завізувати" це заяву у своїх "керівників".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Денис Пушилін
Денис Пушилін

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Такий порядок "ДНР" стосується "держслужбовців", але не поширюється на представників "адміністрації глави республіки".

Нагадаємо, Саакашвілі розкрив Зеленському слабке місце Путіна: "Ласкаво просимо до клубу".

Як повідомляв "Знай.uа", спливло секретне фото Путіна, версія про двійника не допоможе: "Важко повірити, що це людина..."

Також "Знай.uа" писав, що Порошенко призначив нових членів ВРП: одним махом узурпував владу.