В мережі опублікували дві фотографії президента Російської Федерації Володимира Путіна, які зроблені з різницею у 10 років. Багатьох користувачів мережі вельми здивували зовнішні метаморфози господаря Кремля.

Відомо, що фотографії опублікував на своїй сторінці в мережі Twitter журналіст Денис Казанський.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Скільки відпочиватимуть школярі: стало відомо, коли дітлахи підуть на канікули Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Важко повірити, що це одна й та ж людина, звичайно. Всього за 10-12 років такі зміни... Якщо це пластику, то навіщо потрібна така пластика???" - написав він.

"Там у них цих пыней... Кожного подальшого вони ліплять схожим на попередній. Тому така різниця з початковим шаблоном", "Який був удмурт, такий і юзають", "Так це в них "імпортозаміщення", "Сподіваюся, не побачимо, що буде з ним ще через 10 років", "Так і поведінка на публіці змінилася", - пишуть в інтернеті.

Нагадаємо, "Вона – справжній вулкан": екс-бойфренд Буланової закрутив роман з Ротару, любив її все життя.

Як повідомляв Знай.uа білосніжний низ, синій верх: два образи першої леді, які не складно повторити кожній.

Знай.uа писав, "ЄС" Порошенко подала на посаду віце-спікера кримсько-татарського лідера: хочуть підставити Зеленського.