У вівторок, 27 серпня, зловмисник поцупив велосипед, який 35-річна мешканка Мелітополя залишила біля магазину. Помітивши пропажу, потерпіла звернулася в поліцію.

Злодій намагався втекти від поліції на велосипеді.

Правоохоронцям вдалося відшукати злодія на вулиці Чкалова. Підозрюваним виявився раніше неодноразово судимий за вчинення подібних злочинів житель Мелітополя 1985 року народження, повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

Чоловіка затримано, за даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Поліцейські встигли затримати зловмисника.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що з Донбасу прийшли дуже погані новини. Стало відомо, що у вівторок, 27 серпня, в районі Новоазовського вітропарку на окупованій донецькими бойовиками території спалахнув потужний пожежа.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.