У понеділок, 8 жовтня, в Миколаєві біля будинку №58 по проспекту Миру сталася перестрілка. Про це повідомляє прес-служба Миколаївської області.

У ніч на 8 жовтня, близько 03:30 в поліцію надійшов дзвінок від жителя будинку, який повідомив про крики і звуки пострілів на вулиці. Виявилося, що поранили місцевого бізнесмена.

Патрульні, які прибули за викликом, виявили пораненого чоловіка. Він був екстрено госпіталізований в лікарню.

За попередньою інформацією правоохоронних органів, невідомі напали на бізнесмена у дворі будинку. У нього стріляли з травматичної та мисливської зброї.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наголошується, що злодій був буквально усіяний гільзами. Експерти відзначають, що їх було кілька десятків.

Очевидці розповідають, що в конфлікт зі стріляниною брало участь приблизно п'ять осіб. На даний момент поліція встановлює їх особи і розшукує інших зловмисників.

За фактом злочину розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). По даній статті злочинцям загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що в Китаї сталося страшне пригода, в результаті якого загинули дві людини. Відомо, що в місті Нінбо невідомий чоловік напав на перехожих із ножем. Потім він же здійснив наїзд на натовп.

Нагадаємо, божевільний розправився з натовпом в кращих традиціях бойовиків. Неадекватний чоловік накинувся на людей.

Як повідомляв "Знай. ua", загорнутий у ковдру труп посеред Києва до смерті налякав жителів. На вигляд чоловікові близько 40 років.

"Знай. ua" писав, що жорстоке вбивство правоохоронця сколихнула всю Україну. Сталося це в його власній квартирі.

В Днепровском районе Киева обнаружили труп мужчины

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 7 oktober 2018