У неділю, 7 жовтня, серед білого дня в центрі Одеси сталася стрілянина. За інформацією прес-служби поліції області, в результаті інциденту на одній із вулиць міста є поранений чоловік.

Так, за даними прес-служби поліції Одеській області, повідомлення про стрілянину в центрі міста надійшло правоохоронцям близько першої години дня в неділю, 7 жовтня. За попередньою інформацією, невідомі особи скоїли в бік перехожого постріл з пістолета марки "Флобер". Чоловік отримав поранення і був госпіталізований.

Станом на 15:00 у поліції повідомили, що в результаті стрілянини постраждав 29-річний чоловік. Він отримав поранення в стегно. Його стан оцінюють, як задовільний. Правоохоронці встановили автомобіль, на якому зникли зловмисники.

Варто відзначити, що це вже другий за вихідні випадок стрілянини в Одесі. Так, увечері в суботу, 6 жовтня, на Люстдорфській дорозі сталася стрілянина. Там, невідомі під час зупинки на світлофорі обстріляли автомобіль, поранивши водія. Вранці 7 жовтня у поліції повідомили, що зловмисників вдалося затримати в Білгороді-Дністровському. Місцеві засоби масової інформації тим часом повідомили, що постраждав активіст місцевого "Автомайдану", однак в організації цю причетність спростували.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в кінці вересня в Одесі було скоєно напад на місцевого активіста Олега Михайлика. Чоловік, який став жертвою нападу, раніше неодноразово виступав проти муніципальної адміністрації Одеси.

У суботу, 22 вересня, біля під'їзду будинку група невідомих напала на одеського громадського активіста, голови міської організації партії "Сила Людей" Олега Михайлика. Потерпілого у критичному стані госпіталізували в лікарню.

Олег Михайлик

Нагадаємо, слідом за Михайликом в Одесі підстрелили ще одного активіста.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що неадекватні відвідувачі перетворили київське кафе на полігон, є постраждалі.

Також портал "Знай.uа" писав, що копи розкрили шокуючі подробиці нічної стрілянини в Києві.