Вінничанка зареєструвала петицію до Вінницької міської ради, в якій просить заборонити мотоциклістам рухатись вулицями спальних районів у нічну пору доби. За її словами, скажені звуки від мототранспорту створюють дискомфорт для місцевих жителів.

"Влітку в нічний час пожвавлюється рух мототранспортних засобів. Мотоциклісти пересуваються порожніми вулицями міста на великій швидкості, створюючи при цьому дикий шум - рев моторів, свист гальм та ін. Гуркіт проїжджаючих мотоциклів створює жахливий дискомфорт для мешканців спальних районів." - йдеться у петиції.

Жінка пропонує ввести заборону пересування власникам мототранспортних засобів у нічний час з 23:00 до 7:00 години ранку.

Вінничанка наполегливо радить правоохоронців ретельніше слідкувати за порядком на вулицях у нічний час, та наголошує, що на проспекті Юності мотоперегони відбуваються практично щоночі.

Наразі петиція чекє на підтримку містян.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що автовикрадачі пограбували гараж мототранспорту в Києві.

Також Знай.ua розповідав, як на вулицях Києва з'являться нові патрульні.

Портал Знай.ua писав, що Дмитро Дібров з дружиною потрапили в ДТП на байку.