Молода дружина телеведучого Дмитра Діброва, Поліна, розповіла, що після того, як у пари народилася третя дитина, вони вирішили уникати екстриму. Але це не завадило Поліні все ж покататися на мотоциклі разом з чоловіком.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У підсумку, вони потрапили в аварію, як передала сама 30-річна дружина Діброва.

"Вчора врізалися в дерево... Завжди шалено любила екстрим і активні дії, після третьої дитини як відрізало", - повідомила Поліна в своєму Instagram і запостила фото, де вони з чоловіком в шоломах.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Дружина Діброва заспокоїла своїх фанатів, які стали турбуватися щодо стану їх здоров'я, і сказала, що аварія обійшлася без наслідків.

Нагадаємо, раніше режисер "Закону кам'яних джунглів" розбився в ДТП: фото з місця трагедії.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі знавіснілий шумахер протягнув дитину на капоті: навіть не думав зупинятися.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що теща Притули потрапила в ДТП, але виправдовуватися довелося йому: "Я не сидів за кермом!".