Фахівці розповіли про фази місяця у вересні 2019, які вкажуть точний час повного місяця, молодика, першої і третьої чверті. А також - що потрібно та чого не можна робити в різний час місяця.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Перша чверть – 6 вересня, о 6:12 за київським часом. Місяць у Стрільці. Це вдалий час для вирішення питань, що стосуються судових справ, бриличної тяганини.

Також буде підходящим для різних мандрівок.

Однак варто бути обережними зі словами, вдало підбирайте риторику. Якщо все зробити з розумом, то ділові переговори завершаться вдало.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Повний місяць – 14 вересня, о 7:35 за київським часом. Місяць у Рибах.

У цей період може спостерігатися емоційне напруження. Краще не приймати важливих рішень, залиште їх "на завтра".

Цей час краще провести з користю для організму - помедитуйте, влаштуйте собі релакс.

Сприятливий час для збору лікарських трав, тому що їх сила в повний місяць максимальна.

Третя чверть – 22 вересня, о 5:44 за київським часом. Місяць у Раку. День гарний для рутинних справ, які вимагають неквапливості, уваги і посидючості. Сприятливий час для різних дій зі старовинними речами (антикваріатом) та для вирішення юридичних питань.

А от грші краще не позичати, інакше вони можеть не повернутися.

фінанси

Молодик – 28 вересня, о 21:28 за київським часом. Місяць в Діві. Хороший день для побудови планів на найближчий місячний місяць, але з реальними кроками слід почекати до завтра. Добре вдаватимуться справи, що вимагають серйозного раціонального підходу і вдумливості. Всі дії з фінансами і нерухомістю будуть вдалими. Гарні результати принесе освіта і самовдосконалення.

Нагадаємо, ці знаки Зодіака не залишаться голодними у старості.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий астролог Влад Росс розповів, що чекає на українців в останні дні літа.

Також портал Знай.ua писав, що зірки радять зробити у ліжку кожному знаку Зодіака.