Астролог Влад Росс розповів, про останній тиждень літа - що можна робити, а чого краще уникнути. Також астролог дав цінні рекомендації щодо покупок. Про це він повідомив виданню Главред.

За словами астролога, в період з 26 серпня по 1 вересня самий підходящий для активності, виконання справ, планів і проектів. Він також зазначив, що це час вразить своєю атмосфері, і для багатьох ознаменується важливістю.

Астролог порадив відправитися на шопінг тим, хто давно це відкладав. Саме в цей час вас чекають найбільш вдалі покупки.

Разом з тим, Росс попередив, що друга половина тижня для деяких українців може бути небезпечною.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Третій молодик відбудеться 30 серпня в зодіакальному знаку Діви, у 7-му градусі. В цей час велика небезпека ДТП і нещасних випадків, оскільки буде потужне з'єднання Сонця, Місяця, Меркурія і Марса, де Меркурій означає пересування, а Марс – ймовірні ДТП", - повідомляє астролог.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами астролога, 29-30 серпня зберігатиметься небезпека найбільш великомасштабних аварій.

Він передбачив, що особливо схильні до аварій діти і пасажири автобусів. Краще здійснювати дорожні поїздки вже після 1 вересня.

Нагадаємо, астрологи нагадали, що чекає всіх знаків Зодіака на початку тижня, 19 серпня.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, хто, за прогнозом Павла Глоби, вийде заміж до кінця 2019 року.

Також портал Знай.ua писав, Україна опинилась у рейтингу неспроможних держав: яке місце дісталось.