Цей пам'ятник встановлено в Словаччині. Скульптура називається «Не плач, мама, я все одно тебе люблю». Частина пам'ятника, а саме фігурка дитини виготовлена з кришталю. Аналогічна скульптура також була встановлена в Сургуті.

Автором цього зворушливого пам’ятника є Мартін Гудачек. Скульптура розташована неподалік римо-католицького храму Народження Діви Марії, що знаходиться у Бардейовськей Новей Всі. Відкриття Пам’ятника ненародженим дітям відбулось у переддень свята Всіх Святих 2011 року.

Пам'ятник ненародженим дітям у Словаччині

Меморіальна композиція зображує дві постаті: матір і дитину. Жінка жінка знаходиться обличчям до церкви, що символізує її розкаяння. Людина, яка вважала себе богом, що може розпоряджатися життям інших, повернулася обличчям до справжнього Бога, так пояснює Католицький суспільно-релігійний інтернет часопис CREDO.

Фігура ненародженої дитини, виготовлена з напівпрозорого матеріалу виражає жест прощення. Загалом композиція справляє сильне враження і змусить задуматись кожного над одвічними питаннями земного буття.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Останнім часом дуже гостро постає питання моральності абортів у сучасному світі і чи варто осуджувати тих, хто з певних причин прийняв таке рішення.

Нагадаємо, раніше Президент України та Ангела Меркель під час телефонної розмови домовилися про важливі для українців рішення

Як повідомляв портал "Знай.ua", названо реальну причину пожежі в "Токіо Стар"

Також "Знай.ua" писав, що вирубка лісів стрімко наближає нас до екологічної катастрофи