Укрзалізниця потрапила в новий гучний скандал. Журналісти, які їхали за маршрутом Херсон-Київ поскаржилися на жахливий стан поїздів і відсутність кондиціонера в +35 спеку, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Журналіст Дар Грищенко поділився тим пеклом, який чекав його і команду в одному з поїздів компанії.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"З десяток кореспондентів і один главред їдуть з Херсона до Києва В ПЕКЛІ. Укрзалізниця реально знущається. У купейному вагоні кондиціонер не працює. В проході у вагоні 35 градусів. Провідник жартує про те, що кондиціонер "сьогодні" і "трошки працює". Якщо закрити двері в купе по відчуттю температура підвищується до 40. Із води тільки тепла газована вода. Якщо я не виживу — прошу в моїй смерті звинувачувати поїзд №298, 12 вагон», — поскаржився чоловік.

Українці підтримали журналіста і розповіли, як не раз самі були в подібних ситуаціях.

"У них ще й розетки не працюють", "Співчуваю, я теж недавно їхала, провідник показала включений кондиціонер на максимум, але хоч трохи прохолодніше стало глибоко за північ", "Тримайтеся, ви нам потрібні", «Співчуваю, теж їхала в такому торік, тепер беру плацкарт — там хоч вікна відкриваються", "Змочи простиральце і сховайся. Відкладемо твою смерть на пару діб", "Ти, напевно, здивуєшся, але такі поїздки у поїздах влітку — багаторічна традиція УЗ, ще з часів СРСР. Нічого не змінюється на залізниці", "А що, у купейних вагонах ще і кондиціонер є, я думав тільки перегородки, щоб босі ноги в проході не стирчали?", - коментують українці в мережі.

Нагадаємо, розлючені кияни оточили офіс Укрзалізниці, копи атакували з кийками.

Як повідомляв Знай. ua, начальник і головний інженер Укрзалізниці затримані.

Також Знай. ua писав, що у поїзді "Київ-Запоріжжя" провідник і пасажири познущалися над дитиною з інвалідністю.