На Чернігівщині батьки дітей влаштували справжній бунт проти керівництва та працівників дитячого садочку. Вони звинувачують заклад у низці порушень, що призводить до отруєнь та інших хвороб дітей.

Про це повідомляє Cheline TV.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався у селищі Березна. Батьки дітей оскаржать на повну антисанітарію у закладі для дошкільнят та поганих умовах. Директорка садочку пішла у відпустку, зараз її умови виконує заступниця. Вона заявляє, що у її обов'язки входить лише методична частина роботи.

дитячий садок
дитячий садок

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Батьки у свою чергу розповідають, що діти постійно потрапляють до лікарні з отруєннями після відвідувань закладу. Що найбільше впадає в очі, то це старезна будівля, де розміщуються кухня та ясельки для найменших. Споруда має вигляд аварійної, про умови ж роботи розказують самі працівники кухні.

"Які умови на кухні? Дуже погані. Немає ні каналізації хорошої, ні води. Стінки повипирали. Умови жахливі", – працівниця кухні дитячого садка.

Обурені батьки зверталися до селищного голови. Однак та стверджує, що робить усе можливе, аби покращити умови у дитячому садочку. А звинувачення у поганому харчуванні жінка відкинула і заявила, що калорійність страв прораховують, аби діти не були голодними.

"Ну, як не додають? Це все погоджується. Калорійність розраховується. Кажуть, у плові немає м’яса. Я телефонувала з цього приводу, завідувачка сказала, що вони його перекручують, бо не кожен з’їсть, якщо є шматочок м’яса", – зазначила Ольга Романченко, голова Березнянської селищної ради.

Нагадаємо, раніше на Прикарпатті пенсіонер вистрілив собі в голову з рушниці, але не помер.

Також Знай.uа писав, що під Харковом виявили тіло з мотузкою на шиї: копи прочісують кожен метр, вбивця поруч.

Раніше Знай.uа повідомляв, що тисячі маленьких дніпрян можуть не піти в садок: що робити батькам.