У Запоріжжі біля дитячого садка «оселилися» наркомани.

Поруч з територією дитячого садка №66, що в Олександрівському районі (Соборний 112 а) на ігровому майданчику жителі знаходять розкидані биті ампули, використані шприци та гори сміття.

Після себе наркомани залишають гори сміття.

Поки дітей немає, а в садочку залишилися тільки охорона, яка приходить ввечері – наркоманам тут роздолля. Батьки переживають за своїх чад, адже зовсім скоро 1 вересня і діти підуть в садок, а таке неприємне «сусідство» навряд чи комусь до душі.

Батьки бояться за своїх дітей.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що під час купання в Азовському морі чоловік пірнув і не зміг виринути. Поруч були близькі, які відчайдушно намагалися його врятувати.

Як повідомляв Знай.иа водії на "евробляхах", які затримали розмитнення як мінімум на 30 діб або втратили документи, змушені будуть заплатити штраф в розмірі 170 тисяч.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.