Новий прем'єр-міністр України Гончарук готовий діяти: взявся за ПриватБанк, казино і навіть субсидії

Новий уряд Олексія Гончарука має намір виконати обіцянки партії "Слуга народу". Вони вже визначили головні завдання для команди Зеленського.

Ломаченко впевнено переміг Кемпбелла і завоював три чемпіонські титули

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) переміг британця Люка Кемпбелла (20-3, 16 КО) і завоював третій пояс у легкій вазі WBC. Бій тривав усі 12 раундів, і був непростим для обох боксерів.

Зеленський відверто розповів про кортежі і перекриття доріг: "Вони знають, як я до цього ставлюся"

У середу, 28 серпня, виповнилося 100 днів, коли Володимир Зеленський перебуває на посаді президента України. Це той період, коли прийнято підбивати перші підсумки президентства Зеленського. З нагоди цього глава держави дав розгорнуте інтерв'ю актору Станіславу Боклану. В інтерв'ю Зеленський відповів на закиди щодо власного кортежу.

оформлення паспортів
оформлення паспортів

Виробництво біометричних паспортів перетворили на бізнес

Безвізовий режим в Україні діє з 2014 року. Громадянам видано понад 10 млн біометричних паспортів. Для українців відкрилися можливості безперешкодно перетинати кордони 128 країн світу. Але не все так просто, як здається на перший погляд. Існує друга сторона медалі - біометричні документи дозволили заробити як окремим чиновникам, так і представникам бізнесу.

Україна, Польща і США підписали газовий меморандум: Данилюк не стримує емоцій - "Історичний день"

Україна, Польща і США підписали Меморандум про тристороннє співробітництво в сфері енергетики. Про це повідомив у соціальній мережі Facebook секретар РНБО Олександр Данилюк.