Особлива увага на початку навчального року приділяється першокласникам. Це зрозуміло: у них починається новий етап в житті, який вони запам'ятають на все життя. Багато родичів маленьких школярів вже готують подарунки і привітання. Ми ж підготували для наших читачів самі милі і веселі привітання в прозі, картинках і в віршах.

СМС повідомлення і невеликі вірші для першокласників

Добре, що можна відправити повідомлення, в якому будуть написані всі найтепліші і добрі слова. Тепер, можна відправити СМС з будь-якої точки світу і чекати перших оповідань про школу від початківця учня.

***

Навчатись на відмінно
Бажаєм вам віднині.
Батькам своїм на радість,
На славу Україні!

***

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Бажаю гарно вчитись,
На хлопців не дивитись,
Бо в хлопців карі очі,
Мішають на уроці.

***

Перший раз у перший клас!
Це ж таке є свято,
Добрим учнем в школі будь,
Друзів май багато.
Вчителів завади шануй,
Вчи буквар до дірки!
Нехай тішаться батьки
За твої п'ятірки.

***

Нехай у школі лине срібний дзвін,
Про новий рік навчальний сповіщає.
Переплелись і сум, і радість в нім,
Він, наче птах, у небеса злітає!

Вітання з 1 вереся

Поздоровлення від дідусів і бабусь

Найбільші поціновувачі дитячих досягнень - дідусі і бабусі. Вони чекають, як ніхто, початку навчального року і перші відмінні результати в щоденниках. Особливі слова завжди можна сказати в віршах і написати в листівці:

***

Цей день дуже хвилюючий у житті всієї нашої родини! Ти - наше відображення у сучасному світі! Ми сподіваємось побачити тебе дуже щасливою людиною у теперішньому та майбутньому!
Ми віримо від щирого серця, що ти легко зможеш підкорити будь-яу шкільну науку та впевнено будеш крокувати до майбутніх перемог у всіх сферах свого життя! Наш великий життєвий досвід дозволить тобі знати більше, ніж тобі довелося б пізнавати на власному досвіді.
Ми вже пишаємося тобою та сподіваємося на нові й нові твої перемоги!
Школа наповнить твоє життя неймовірними враженнями та учбовими пригодами. Не втрачай ні хвилинки та впевнено йди за своїм вчителем! Тебе чекає багато сюрпризів та деякі труднощі. Але твоя наполегливість та щире бажання досягнення своєї мети допоможуть стати успішним учнем! Ми віримо у тебе та бажаємо завжди йти тільки вперед!

Вітання від батьків

Поздоровлення від батьків можна зберігати все життя в пам'яті, збирати листівки та колекціонувати повідомлення. Це те тепло, яке школярі будуть відчувати усе життя.

***

Сьогодні ви усі надзвичайно гарні прийшли на своє перше шкільне свято! Не встигнете ви й помітити як ми усі разом будемо вітати вас із завершенням шкільних років, з отриманням атестатів.
А зараз ваш щасливий учнівський шлях тільки розпочинається!
На цьому шляху ми обіцяємо вам свою підтримку любов’ю, порадами, власним досвідом. Нам ще не віриться, що ви всі вже такі дорослі, але ми щиро віримо у ваші таланти та здібності, завдяки яким ви обов’язково досягнете значних успіхів.
Ми обіцяємо визнати вашу самостійність та завжди будемо поруч, щоб не дати залишитися на одинці з минущими труднощами. Ми теж колись зустрічали свій перший дзвоник, свою першу вчительку, своїх перших товаришів. Отримували перші домашнє завдання та перші відмітки. Ми з радістю пригадуємо цей час нових знань, цікавих відкриттів та здивувань!
Бажаємо усім вам отримувати від шкільного життя якнайкращі емоції та найкорисніші знання! Ми будемо пишатися вами від усього серця!
Вітаємо вас із початком шкільного шляху! Хай вам щастить!

***

Незабудок букетик малий
Зоріє у тебе на грудях,
Стелиться шлях непростий, та ясний,
Для тебе між добрії люди.
Все добре зі школи візьми у життя,
І вчительську мудрість, і шану від друзів,
Хай легкою буде доля твоя,
Хай люблять тебе і шанують усюди.

Вітання з 1 вересня

Вітання від вчителів

Вчителі стануть для школярем друзями, наставниками, героями історій і другими батьками. Всі пам'ятають свою першу вчительку і у кожного є улюблений класний керівник. Перші привітання з Днем знань всі учні шкіл отримають саме від них.

***

Вересень починається святом знань, просвіти, науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. У цей святковий день кожна мати чи батько, дідусь чи бабуся прокинеться як найраніше, аби неодмінно провести свою дитину до школи – якщо не за ручку, то ідучи поруч. І в цей чарівний час, дозвольте від щирого серця привітати усіх із традиційним святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації, святом молодості та надії і насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. У цей момент – уже через роки і відстані, перегортаючи сторінки своїх шкільних днів і років – так хочеться сказати вам, що навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Вчіться, щоб знати, діяти жити. Упевнений, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті.

***

Перше вересня – це особливе свято, тому що 1 вересня – це День знань. Якщо забути про стереотипи та штампи, то це свято змін, свято позитивного розвитку, свято пізнання нового та невідомого, водночас, зі збереженням зв’язку з минулим. У цей день хочеться особливо теплими словами привітати всіх людей, які мають безпосереднє відношення до освіти. Бажаю Вам, дорогі друзі, здоров’я, щастя та радості, а також невичерпної енергії при здобутті нових знань. Нехай завжди з Вами буде поруч підтримка та розуміння Ваших близьких та знайомих. Зі святом Вас!

Вірші і проза для батьків першокласників

Складний і захоплюючий період для батьків - це школа. Зараз буде стільки "вперше", що ви почнете розуміти - діти виросли і вже формується їх соціальна самостійне життя. У цих привітаннях часто звучать слова про терпіння і міцних нервах. Швидше за все, не дарма. Адже, тепер батькам доведеться згадувати шкільні роки і проявляти розуміння до школярів.

***

Вже минуло літо променисте,
І дзвоник знов до школи кличе нас.
Тут все святково, гарно і врочисто
В щасливу путь і в добрий час!
Хай буде всім нам день оцей, як свято,
Хай буде щастя в серці у батьків.
Хай дзвонить дзвоник радісний, завзятий,
Хай буде радість вищою від слів.
Хай дзвенить дзвінок веселий кришталево дзвінко.
І покличе нас усіх в незвідані світи,
Дзвоник люблять всі – дорослі і малі,
Пам'ятати його будемо завжди.
Нехай у школі лине срібний дзвін,
Про новий рік навчальний сповіщає.
Переплелись і сум, і радість в нім,
Він, наче птах, у небеса злітає!

***

Шановні батьки! Спасибі, що сьогодні ви ділите зі своїми дітьми радість зустрічі зі школою! Пам'ятайте, що Вас чекають тут не тільки в свята, цікавтеся життям своїх дітей, допомагайте їм. Пам'ятайте, ваші діти потребують вас!

***

Найщиріші вітання Вам шановні батьки, бабусі та дідусі студентів та учнів. Збувається мрія ваших родин – діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності. Ще раз вітаємо всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком! Зі святом – Днем знань!

Вітання в листівках

Яскраві картинки з лаконічними привітаннями - відмінний варіант для відправки по смс. Вибирайте найактуальніші листівки для ваших першокласників.

Вітання з 1 вересня

Вітання з 1 вересня

Вітання з 1 вересня

Вітання з 1 вересня