Позитивні емоції подовжують життя. До того ж заряд гарного настрою скрасить навіть виснажливий день. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Жінка на матчі Відкритого чемпіонату з тенісу потрапила на відео і відразу стала знаменитою. Так, вболівальниця дуже бурхливо відреагувала на спортсмена Фелісіано Лопеса, який змінює футболку. Поки одні користувачі соцмережі сміються з її мемного виразу обличчя, інші впевнені - поведінка фанатки неприпустима.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Світ був на волосині від того, щоб залишитися без мема "Це Спарта", але Джерард Батлер врятував людство від такої втрати, хоча й зробив це буквально в останньому дублі. Вся знімальна група "300 спартанців" ледве стримувала сміх, і навіть сам цар Леонід засумнівався, чи варто було так кричати на перського посла.