Створення мобільного додатку, який є наступним етапом реалізації проекту "Е-пенсія" планують завершити у вересні цього року. Про це повідомили в Пенсійному фонді України.

"Наступний етап реалізації проекту "Е-пенсія "- створення мобільного додатку, що дозволить отримати доступ до ресурсів веб-порталу електронних послуг Фонду з мобільних пристроїв. Завершення робіт заплановано у вересні 2019", - йдеться у відповіді.

Головне завдання проекту "Е-пенсія" - поліпшити обслуговування відвідувачів Фонду, мінімізувати витрати часу на оформлення пенсій і людський фактор. Щоб призначити пенсію по веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, потрібно: авторизуватися в особистому кабінеті на веб-портал з посиланням з допомогою електронного цифрового підпису;

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

в розділі особистого кабінету "Заяву на призначення пенсії" завантажити весь пакет необхідних для призначення пенсії документів у відсканованому вигляді;

підписати звернення електронним цифровим підписом та відправити його до підсистемі "Звернення";

додавати документи можна протягом трьох місяців.

Нагадаємо, раніше Пальчевський вивів Коломойського на чисту воду.

Як повідомляв портал "Знай.ua" Трансгендерна активістка терміново звернулася за допомогою з-за Приватбанку.

Також, "Знай.ua" писав, що Сонька "Золота ручка" промишляє під Києвом.