До 1 січня 2020 року необхідно доопрацювати і затвердити новий Трудовий кодекс України. Про це президент України Володимир Зеленський заявив 2 вересня під час зустрічі з представниками Верховної Ради, Кабінету Міністрів і правоохоронних органів, інформує Офіс президента.

"Серед іншого, слід звузити сфери неформальної зайнятості, зокрема, істотно посиливши відповідальність за тіньовий ведення господарства", – йдеться у повідомленні.

Зеленський дав завдання уряду разом з парламентом "поліпшити бізнес-клімат в країні, переглянути трудове законодавство і запровадити єдину систему електронних послуг".

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада України прийняла у першому читанні проект нового Трудового кодексу України у 2015 році. У другому читанні законопроект ще не розглядали.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше боєць ВСУ підрахував, скільки бойовиків "поклали" українці.

Як писав портал "Знай.ua", Добкіна засікли в зовсім несподіваному місці.

Також, "Знай.ua" писав, що Верховний суд прийняв доленосне рішення.