Британський легкоатлет Еді Окоро провів незвичайний челлендж, зробивши якомога більше таємних пропозицій руки і серця своїй дівчині по імені Келлі Рід. Хлопець фотографує обручку так, щоб його кохана не помітила.

I can finally put this out there 😂 ... So this was how I proposed to Cally, the other story! 😅 Those who have gone...

Geplaatst door Edi Okoro op Maandag 26 augustus 2019

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Якось я сидів на дивані, захоплюючись купленим обручкою. Повз проходила Келлі, майже зловивши мене на гарячому! І ось тоді я вирішив почати документувати ці курйозні моменти", – розповідає Еді Окоро.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

So we did end up getting engaged, and no I didn’t get caught 😉.....but how I did it is a story for another time 🤣 stay...

Geplaatst door Edi Okoro op Zaterdag 31 augustus 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За місяць британець назнімав безліч хитрих прийомів з кільцем, що довелося створити окремий альбом в Facebook, де він опублікував всі свої фото і відео.

"Тих, хто пройшов через це (і тих, хто незабаром дізнається), ви хочете запропонувати таким чином, що говорить вам як людині та парі. Деякі планують флешмоб, фантазійну трапезу або навіть знак заміжжя. Я не міг цього зробити, тому що "Еді не планує" .... Я стихійний імпровізатор! 😅", - пише закоханий.

Хлопець брав кільце з собою скрізь, сподіваючись, що "момент" виникне відповідно до його стихійного стилю.

"Після місяця або близько очікування потрібного моменту я сидів на дивані, милуючись, а Каллі майже зловила мене, дивлячись на кільце, і це мене вдарило! .... Всі ці пропущені можливості змішані з думкою - Келлі не знає, що у мене є кільце !! Я просто повинен почати документувати ці моменти!" - зазначає він.

Нагадаємо, раніше голоси за дверима: аномальна квартира ледь не довела студента "до ручки", довелося викликати лікарів.

Також Знай.uа писав, що улюблений курорт в Одесі атакували з моря, люди не витримують: моторошні кадри окупації.

Раніше портал Знай.uа повідомляв як фотографи ставали медіумами.