Головний архітектор Києва Олександр Свистунов замішаний у корупційних схемах і допомагає збагачуватися забудовника-аферистам. Про це повідомляється на сторінці "Асоціація платників подактів. Київ" на Facebook.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Те, що відбувається у Києві це будівельне свавілля з хаотичною повсюдною забудовою. Початок будь-якого скандального будівництва у Києві дають так звані "містобудівні обґрунтування", які видає забудовникам Департамент під керівництвом Свистунова. Дозвольте уточнити, головним містобудівним документом міста є генеральний план, який визначає розвиток планування території. Генплан враховує ряд факторів, серед яких щільність населення і т. д. На підставі нього розроблятися детальні плани територій. У той же час за останні роки Київрада затвердила величезну кількість ДТП, які не відповідають генплану. Активним лобістом при цьому виступав сам Свистунов, що є не тільки грубим порушенням закону і безпосередньо впливає на життя кожного киянина", - заявила адвокат, експерт SPF Ірина Козій.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

За її словами, Свистунов затверджує такі плани тільки для того, щоб давати дозвіл на незаконне будівництво там, де це просто небезпечно.

"Так одна зі схем підіграти забудовникам. У департаменті Свистунова масово видають забудовникам ГУО, які благословляють будівництво там, де це забороняє і Генплан і норми будівництва. І це далеко не єдина схема з "магазину" (як прийнято в народі називати департамент Свистунова). Оскільки ця структура не має нічого спільного з містобудуванням та нормами закону. Ну схоже кураторів департаменту архітектури КМДА мало хвилює, що вони своїми підписами перетворюють Київ на бардак! Безкарність породжує беззаконня", - повідомляється у Асоціації.

Александр Свистунов, по заместительству, главный архитектор Киева - уже который год помогает обогащаться...

Geplaatst door Асоціація платників податків. Київ op Dinsdag 3 september 2019

Нагадаємо, у Богдана розповіли про конфлікт з Кличком і "смотрящих" за Києвом.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, киян розстрілюють посеред вулиці, "снайпера" засікли на висоті.

Також "Знай.uа" писав, Зеленський розповів, що планує зробити з губернатором Харківщини.