У вівторок, 3 вересня, у Києві після 16 години різко погіршиться погода. До кінця доби на жителів столиці чекають гроза та пориви вітру першого рівня небезпеки, про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА) з посиланням на Укргідрометцентр.

Киянам рекомендується закрити всі вікна і триматися подалі від хитких конструкцій, рекламних щитів, ліній електропередач і дерев. Краще перечекати негоду в приміщенні, попередньо вимкнувши електроприлади.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, у Києві на кілька днів перекриють воду у зв'язку з ремонтними роботами.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, у Києві смерть наздогнала водія прямо за кермом.

Також "Знай.uа" писав, Київ 3 вересня застиг у пробках. Не можливо швидко ні проїхати центр міста, ні набережні.