У столиці РФ Москві в четвер, 8 серпня, очікується 10-бальний шторм, який триватиме до наступного для. Про це повідомляється на офіційному сайті столичного управління МНС Росії.

"В період з 21:00 8 серпня з збереженням вночі і вдень до 18:00 9 серпня на території Москви очікується дуже сильний дощ, сильна злива, шквалисте посилення вітру до 20-25 метрів в секунду", - сказано в повідомленні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Так, рятувальники рекомендую москвичам не виходити з дому, а якщо це неможливо уникнути рекламних щитів і хитких конструкцій, не ховатися під деревами.

Водіям краще припаркувати машини у гаражах, а на дорогах зберігати підвищену увагу.

Нагадаємо, катаклізм "підправив" популярний курорт, українці діляться моторошними кадрами.

Як повідомляв портал Знай.ua, над потопаючою у пекельному вогні Росією помітили катів Нібіру, ​​до фатальної хвилини залишилося недовго.

Також портал Знай.ua писав, країну сколихнув потужний землетрус, полум'я зжирає все на своєму шляху.