Піарний проект з автопромом в "Л/ДНР", де під виглядом автобусів "Донбас" повинні були випускатись російські "ПАЗики", очевидно, що провалився. І тепер іншого виходу немає, як возити пасажирів у "республіках" на іржавому металобрухті. На це звернув увагу блогер Денис Казанський і опублікував відповідний допис із фото на своїй сторінці в Twitter.

Транспортні перевезення у Макіївці

“Піар проект з нібито донецькими автобусами "Донбас", які насправді були просто російськими Пазік, потихеньку згорнули. Набрехати, кинути - в цьому вся суть ЛДНР. Так і будуть далі їздити по вулицях іржаві корита. Старий транспорт гниє, а новий тепер нема за що купити."– написав Денис Казанський.

Транспорт у Макіївці

У свій допис він прикріпив повідомлення мешканців Макіївки, які скаржаться на загрозливий стан транспорту. "Пекельні перевезення" викликали негативну реакцію коментаторів під постом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

“Пару “Донбасів” бачив по Донецьку їздили. В основному один мотлох залишився зі скрипучими гальмівними колодками”, - коментують читачі. коментатор у Twitter

Нагадаємо, раніше терористи відійшли без застосування зброї та дотримуючись всі домовленості про перемир'я

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Німеччині українці спіймали чоловіка в одязі із символікою ДНР

Також "Знай.ua" писав, що проект Ukraїner презентував неймовірне відео з висоти пташиного польоту