Нещодавно в Польщі відбулись урочисті заходи з нагоди 80-ї річниці Другої світової війни. Повідомляється, що українці влаштували провокацію під час святкування і були затримані поліцейськими.

Як повідомляє інтернет видання Politeka, українців звинувачують у “погрозах зброєю”. Троє громадян України погрожували влаштувати напад у Варшаві під час урочистих заходів. Після такої провокації поліцією було влаштовано облаву на українців.

Затримання українців у Польщі

В чому полягали провокаційні дії українців: двоє чоловіків і жінка зняли відео, на якому вони зі зброєю в руках погрожували влаштувати атаку в Варшаві. Місцеві правоохоронці встановили особистості героїв ролика і провели затримання. Втім, після допиту українців відпустили, так і не пред’явивши звинувачення.

Співробітники контртерористичної поліції Польщі також провели обшук в квартирі українців і було вилучено зброю, яка виявилася не вогнепальною.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Затримані громадяни України запевняють, що це був лише жарт і їхній ролик не варто сприймати всерйоз.

Нагадаємо, раніше Європа публічно принизила Путіна через Україну, в Росії почалася паніка

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський по душах потеревенив з президентом Польщі Дудою

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський розкрив українцям цікаві деталі зустрічі із польським лідером Дудою