"Евробляхерам" готують нове випробування, про дешевих авто доведеться забути

В Україні власникам автомобілів на європейських номерах загрожують величезні штрафи. Відомо, що суми можуть досягати до 170 тисяч гривень поки в Україні не продовжать період розмитнення ввезених з порушеннями автомобілів.

У публікації наголошується, що при транзитному ввезенні штрафи коливаються від 170 гривень до 170 тисяч гривень, в залежності від терміну перебування в Україні з порушеннями.

Про що шепотілися на секретному засіданні з Зеленським

З'явилася інсайдерська інформація про те, які питання були розглянуті на сьогоднішньому закритому засіданні фракції "Слуга народу", на якому був присутній президент України Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Всім нагадають про неприпустимість вести "подвійні ігри". У ВП є інформація про "ходаках", які продовжують спроби "купити" нардепів від "СН". Можлива заборона на відвідування всіх медіа Медведчука, і не тільки", - сказано в повідомленні.

Помер легендарний радянський співак, його хіти знають мільйони

Радянський і російський співак і музикант Юрій Петерсон помер у віці 71 року. Про це повідомили близькі артиста.

Популярність Петерсону принесла участь у найпопулярніших вокально-інструментальних ансамблях 1970-1980-х років "Самоцвіти", "Веселі хлопці" і "Полум'я".

У Криму російські окупанти вербують мирне населення в армію

В окупованому Криму Росія залучила до кримінальної відповідальності 59 осіб за те, що вони відмовилися служити в збройних силах Росії. Про це передає видання "УНН", спираючись на інформацію від прокуратури АР Криму.

З 1 квітня 2015 року по 1 липня 2018 року 35 осіб притягнули до кримінальної відповідальності за те, що вони відмовилися служити на благо влади окупантів. В даний момент число людей досягло 59.

Експерти розповіли, на що українці витрачають всі свої гроші

Державна служба статистики опублікувала дані, згідно з якими українці витрачають майже всю зарплату на три речі: харчування, непродовольчі товари та оплату комунальних послуг.

Так, згідно зі статистикою, українці витрачають на харчування 45,6% доходу, ще 31% йдуть на непродовольчі товари, а 14% -на оплату комунальних послуг.