На узбережжі Азовського моря в с. Чкалове (Запорізька область) відбуваються неймовірні речі. Саме тут знаходиться будинок родини Федіра Конюхова під старою черепицею.

Те, що показали українцям очевидці, доводить факт присутності біля води дивних істот.

Мелітопольський блогер Дмитро Антифєєв опублікував на своєму Ютюб-каналі відповідне відео.

Азовське море
Азовське море

Тут дикі пляжі, вини не пристосовані для відпочинку - море впритул підходить до глиняних обривів. Берег регулярно обвалюється. Ті, хто спускаються до моря, ризикують опинитися під завалами породи. Словом, екстрим не для слабкодухих.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як виглядає пляж, де краще не купатися, показав блогер, багатозначно зауваживши: "Азовське море. Це вам не Кирилівка".

Вода, за словами блогера, ще досить тепла і тут багато медуз, але купатись не пробує. Кілька особливо великих екземплярів Дмитро порівняв з НЛО. Аж надто нагадували медузи літаючі тарілки.

"Там краще не купатися", - каже блогер.

Також блогер зазначив, що побоюється у цих місцях запустити свого дрона, показав свіжий обвал глини. Це справді місця дикої природи, де не

Нагадаємо, раніше Кримський міст знищує все живе: скільки біди наробила хвора фантазія Путіна в Керчі.

Також Знай.uа писав, що військово-морські сили України висуваються на Керченську протоку: "Росія закричить!".

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що масштабна природна катастрофа, порожні обіцянки окупантів і рабська праця: що змінилося за рік після відкриття Кримського мосту.