Українські поліцейські будуть отримувати дві соцдопомоги щорічно. Таку заяву оприлюднили у прес-службі МВС на своїй сторінці в Facebook.

У відомстві зазначили, що раніше була передбачена лише одна соцдопомога - на оздоровлення у розмірі посадового окладу.

На площі чергувало більше тисячі поліцейських
На площі чергувало більше тисячі поліцейських

"Зусиллями і за ініціативою керівництва МВС і НП 21.08.2019 Кабмін прийняв, а сьогодні були опубліковані зміни до постанови, якою регулюється виплата соціальної допомоги поліцейським", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

З 2020 року, як і інших держслужбовців, їх буде дві. Одна - на оздоровлення, а друга - на вирішення соціально-побутових питання (не більше однієї зарплати).

Розмір допомоги буде визначатися, виходячи з наявного фінансування. Також зазначається, що раніше допомога була тільки одна - на оздоровлення, у розмірі посадового окладу, який, як всім відомо, значно нижче за рівень грошового забезпечення (входять ще надбавки і премії).

У прес-службі висловили сподівання, що фінансуваня буде передбачено в наступному бюджеті для поліцейських в повному розмірі.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що вони все про вас знають: як насправді працює мобільний телефон

Також "Знай.uа" писав, що Xiaomi дозволила прибрати рекламу в сматфонах Redmi і Xiaomi однією кнопкою: як це зробити