У Києві в аеропорту "Бориспіль" коїться щось страшне. Збідовані пасажири вистоюють шалені черги, багато хто спізнюється на авіарейси.

Так, 8 вересня, вночі в аеропорту "Бориспіль" українці простояли величезні черги, люди просто не можуть потрапити на літак, вистоюючи в черзі 4-5 годин при реєстрації та проходження паспортного контролю.

"Київ-Бориспіль", експрес Укрзалізниці
"Київ-Бориспіль", експрес Укрзалізниці

"Ми спізнимося, виліт о 3:05, вже 3:00, ми стоїмо в черзі з 1 годині ночі, але не можемо пройти, що нам робити, літак полетить без нас", - у розпачі скаржиться пасажирка Антоніна Іванівна.

Співробітник аеропорту стосовно ситуації відповів їй, що так буває, проходьте без черги за 500 гривень, чекайте або домовляйтеся з прикордонником.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Пасажири аеропорту "Бориспіль" обурені до межі, так як відкрити додаткові вікна для проходження паспортного контролю ніхто не збирається. Тому туристи змушені стояти у величезних чергах.

аеропорт Бориспіль
аеропорт Бориспіль

На митному контролі працівники зізналися, що не встигають прийняти всіх пасажирів оперативно, так як аеропорт "Київ" тимчасово переніс всі рейси в "Бориспіль", і вони просто падають з ніг.

Нагадаємо, пілота немає - за штурвалом пасажир: чоловік так поспішав на відпочинок, що змусив заїкатись туристів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії літак "проклятого рейсу" замінували перед вильотом: "Люди ох*їли від страху", відео.

Також портал Знай.uа писав, що в аеропорту Бориспіль літак авіакомпанії МАУ здійснив екстрену посадку через поломку двигуна.