У Великій Британії мало не скасували рейс до Іспанії через те, що пілот не прийшов на роботу. Про це повідомляє The Mirror.

Один із пасажирів так поспішав потрапити на відпочинок, що запропонував авіакомпанії свої послуги. За збігом обставин, чолвоік виявився досвідченим пілотом цієї ж компанії і у відпустку прихопив із собою ліцензію.

За інформацією видання, літак авіакомпанії ЕasyJet, який повинен був здійснити переліт з Манчестера в іспанський Аліканте, затримали через те, що пілот лайнера не прийшов на роботу. Туристам, які вже встигли пройти огляд в аеропорту, оголосили, що виліт затримується на невизначений час.

Пасажир Майкл Бредлі відправився у відпустку з дружиною і маленькою дитиною. Він не захотів кілька годин чекати резервний рейс і запропонував авіакомпанії свої послуги. Він подзвонив у EasyJet і сказав, що готовий сісти за штурвал, а також повідомив, що має при собі посвідчення пілота. Менш ніж через хвилину йому передзвонили і запросили зайняти місце командира корабля.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це повністю відповідає правилам, оскільки у пасажира були при собі ліцензія та посвідчення особи. Безпека завжди є нашим пріоритетом", - заявили в компанії.

В авіакомпанії подякували Бредлі за те, що він допомагав пасажирам вчасно дістатися в Аліканте. Також в EasyJet відзначили, що дозволили чоловікові керувати літаком тільки після ретельної перевірки.

Нагадаємо, під час тренувального польоту військовий літак врізався в житлові будинки неподалік від пакистанського міста Равалпінді.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії літак "проклятого рейсу" замінували перед вильотом: "Люди ох*їли від страху", відео.

Також портал Знай.uа писав, що в аеропорту Бориспіль літак авіакомпанії МАУ здійснив екстрену посадку через поломку двигуна.