Мама звільненого з катівень Путіна українського режисера Олега Сенцова Людмила Сенцова приїхала 8 вересня з анексованого Криму до Києва, щоб побачити рідного сина.

На питання журналістів телеканалу ATR, що вона скаже синові, коли побачить його, жінка відповіла: "Скажу: "спасибі синку, що все витримав, що я тебе бачу і ти все-таки у мене живий. Все, мені більше нічого не треба".

Разом з Людмилою Сенцовою приїхав син звільненого режисера Владислав.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Я тата відразу впізнав і все, вчора по телевізору, з моєю сестрою Аліною Сенцовою. Він тиснув руку Зеленському – президенту України", – поділився він.

У суботу 7 вересня в Україні відбулось справжнє свято. Переговори України і Росії про обмін полонених увінчались позитивними результатами і з полону в нашу країну повернувся Олег Сенцов.

Найбільш помітне ім'я серед всіх політв'язнів – це український режисер Олег Сенцов. Нагадаємо, що він провів у в'язниці в Росії 5 років. У 2018 році Сенцов оголосив голодування, вимагаючи, щоб українських політв'язнів відпустили з в'язниці. За 5 років перебування у в'язниці Олег продемонстрував неймовірну силу духу й непохитність своєї позиції.

Вже в тюрмі, за словами Олега його постійно били, погрожували насильством і тортурами, але режисер не зламався, він вважав боягузтво найбільшим гріхом.

Нагадаємо, Сенцов та Кольченко отримають тимчасове житло: Денісова зробила важливу заяву про повернення до Криму.

Як повідомляв Знай.ua, сім'я Сенцова терміново покинула Крим.

Також Знай.ua писав, що звільнений в'язень Кремля Гриб розповів про життя у СІЗО.