Звільненим з РФ колишнім політв'язням Олегу Сенцову і Олександр Кольченко організували тимчасове житло. Про це повідомила український омбудсмен Людмила Денисова.

"Ми організували тимчасове житло і для Олега, і для Кольченко. Що стосується постійного житла, ми будемо вирішувати, президент вже поставив відповідне завдання, адже, безумовно, їм повертатися в Крим не можна. Адже у них є сім'ї. Наприклад, у Олега Сенцова є мама, діти, які теж хочуть бути зі своїм батьком. І ми вчора це питання обговорили з Олегом, будемо його вирішувати", – сказала уповноважений з прав людини.

При цьому сім'я звільненого українського режисера Олега Сенцова перетнула адміністративний кордон з окупованим Кримом і прямує в Київ.

Цю інформацію повідомив власник кримськотатарського телеканалу ATR Ленур Іслямов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Сім'я Олега Сенцова благополучно перетнула админкордон з окупованим Кримом. Прямують до Києва, обійнятися з сином, батьком, чоловіком", - сказано в повідомленні.

Семья Олега Сенцова благополучно пересекла админ-кордон с оккупированным Крымом. Направляются в Киев , обняться с сыном,...

Geplaatst door Ленур Ислямов op Zondag 8 september 2019

Нагадаємо, перші слова Сенцова після повернення з путінських катівень.

Як повідомляв Знай. ua, сім'я Сенцова терміново покинула Крим.

Також Знай. ua писав, що звільнений в'язень Кремля Гриб розповів про життя у СІЗО.