19-річний моряк Андрій Ейдер, звільнений з полону, освідчився своїй дівчині щойно прилетів із Росії. Наречена Марина опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм фото із обручкою в обіймах коханого.

"У планах було спочатку, що він вийде з літака і одразу зробить пропозицію. Але я про це не знала, мене не було біля літака, я тоді ще не прилетіла. Я прилетіла вже в госпіталь - і він вже зробив пропозицію в госпіталі. Каже: "Будеш моєю дружиною?". Я кажу: "Буду, куди я подінуся"",- розповіла Марина.

Матір Андрія каже, що сина не відмовляла одружуватись. Каже, що син завжди був самостійним у своїх рішеннях. Із дічиною Мариною зустрічаються вони вже три роки. За цей час вона стала членом родини.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Сам Андрій додав, що зараз, після повернення з полону, хоче пройти повне медичне обстеження й вилікуватись. Під час захоплення ФСБ РФ українських кораблів біля Керченської протоки в листопаді 2018 року, моряк отримав серйозне поранення руки.

Що цікаво, найскладнішою виявилась покупка заручальної обручки для дівчини. Моряк попросив про це рідних через адвоката ще будучи за ґратами у Росії.

Новоспечені наречені ще не визначились з датою одруження. Кажуть, що скоріш за все відгуляють весілля наступного року.

Нагадаємо, мама звільненого з катівень Путіна Сенцова примчала з Криму до сина: "Спасибі, що живий".

Як повідомляв Знай.ua, сім'я Сенцова терміново покинула Крим.

Також Знай.ua писав, що звільнений в'язень Кремля Гриб розповів про життя у СІЗО.