Дітей на Донбасі змусили одягнути форму радянських часів із характерними орденами і медалями. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Вадим Поздняков.

"Вересень 2019 року. Звільнена від терористів Костянтинівка. Діти у радянський формі з серпами та молотами. Сюр", - підписав автор світлини із покірними дітьми.

Вересень 2019 року. Звільнена від терористів Костянтинівка. Діти у радянський формі з серпами та...

Geplaatst door Pozdniakov Vadym op Dinsdag 10 september 2019

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До відзначення 76-ї річниці визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників благодійний Фонд Бориса Колеснікова відреставрував в регіоні два монументи Другої світової війни. Після капітального ремонту і відновлення.

8 вересня місцевих дітей зібрали у радянську форму зі значками і за їх участі відбулося урочисте відкриття пам'ятників: братської могили радянських воїнів Південно-Західного фронту р. Костянтинівка та меморіалу загиблим воїнам в смт Вдале Покровського району.

Менше, ніж за півтора року благодійний Фонд відреставрував 14 пам'яток в Донецькій області.

Українці у коментарях назвали це "вірусом побєдобєсія" і засипали гнівними висловлювання у сторону недолугих управителів, звиинувачуючи у порушенні закону України про декомунізацію. Також користувачі зазначили, що на Донбасі ростять манкуртів.

Нагадаємо, міністр оборони підписав наказ про виплату грошової премії військовослужбовцям Збройних Сил з нагоди відзначення 28-ї річниці Незалежності України

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі оприлюднили відео унікальної операції Збройних сил України на Донбасі, про яку раніше не можна було розповідати.

Також Знай.ua писав, спокій Донбасу поки що тільки сниться.