Винуватець резонансного ДТП у Харкові, яке відбулося 18 жовтня 2017 року, Геннадій Дронов буде працювати на поле у колонії на Полтовщині. Чоловік засуджений до 10 років позбавлення волі через аварію, яка забрала життя шести людей.

На полі Дронов буде збирати буряки і сіяти озимі. Чоловік отримуватиме зарплатню у розмірі 5 тис. грн в місяць. Від тисячі до двох потрібно віддавати у колонію за комунальні послуги та харчування, частину – постраждалим у аварії.

Ходити на роботу Дронов буде у супроводі інспектора. За хорошу поведінку у колонії передбачено два тижні відпустки в рік.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дронов живе у кімнаті, де зазвичай знаходиться від двох до шести чоловік. Ув'язненим дозволяється користуватися планшетами та комп'ютерами без виходу в мережу. Харчування - три рази в день. Є їдальня з мікрохвильовими печами та холодильником.

Нагадаємо, у справі Зайцевої намітився несподіваний поворот, Дронов "не може змиритися".

Раніше Знай.ua повідомляв, як зараз живе Зайцева.

Також Знай.ua писав, Зайцева стверджує, що винна в аварії тільки на 30%.