У середу, 11 вересня, під Києвом сталася страшна аварія. Неподалік від міста Кагарлик на автодорозі зіткнулись Chevrolet і Volkswagen. В результаті ДТП один з автомобілів загорівся, три людини загинули.

Цю інформацію повідомила Нацполіція Київської області.

У повідомленні говориться, що автомобілі їхали назустріч один одному.

Через сильное зіткнення один з автомобілів загорівся. Полум'я охопило Chevrolet. У результаті аварії на місці загинули три людини. Обидві машини сильно розбиті.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Зараз, за даними Нацполіції, на місці події працює наряд патрульної поліції, ДСНС і медики швидкої допомоги. Деталі та причини аварії встановлюються.

ДТП
ДТП

Нагадаємо, що чернівецькі прикордонники знайшли недобудований трубопровід через кордон до Румунії для контрабанди тютюнових виробів.

Як повідомляв Знай.uа, в Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водій Chevrolet отримала травми.

Знай.uа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.