В суботу, 17 серпня, країну-агресора Росію накрила хвиля масштабних автопригод з великою кількістю потерпілих і жертв, пише Оbozrevatel.

У Пермі на в'їзді в район Гайва автобус в'їхав у стіну магазину, в результаті чого одна жінка загинула, передає "РИА Новости" (щоб подивитися відео, поскролльте новину вниз).

Точна кількість постраждалих поки не називається, попередньо різні травми отримали 32 осіб (за даними СК – 19).

ДТП в Пермі

Відомо, що серед постраждалих 10 дітей. Шість чоловік, у тому числі одна дитина, перебувають у важкому стані.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За попередньою інформацією, автобус врізався в стіну через поломку колеса. Тож аварія сталася через технічну несправність машини. У момент ДТП в ній їхали 59 осіб.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Друге ДТП сталося в Тульській області на автодорозі Лопатково-Єфремов на території Тепло-Огарьовського району) близько 17:40 . Там пасажирський автобус зіткнувся з легковим автомобілем.

Внаслідок інциденту загинув водій, сереж постраждалих - 11 пасажирів, у тому числі 11-річна дівчинка.

Всього в мікроавтобусі маршруту "Тула-Липецьк" перебувало 18 пасажирів. Як пояснили ТАСС в прес-службі регіонального МВС, автомобіль Kia Rio виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автобусом. Подробиці інциденту з'ясовуються.

На Солотчинському мосту в Рязані

Ще одна аварія сколихнула Солотчинський міст в Рязані. Там у масштабній автопригоді зіткнулися п'ять автомобілів. У ДТП постраждали 8 людей, серед яких двоє неповнолітніх, ще 1 загинув.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Автомобілі отримали сильні пошкодження, повідомляє RZN.info з посиланням на регіональне управління МВС.

Аварія сталася о 15:25 на 68 кілометрі траси Спас-Клепики – Рязань. Через ДТП утворилася велика пробка, яка паралізувала рух.

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.uа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.