Стало відомо, що ватажок "ДНР" Денис Пушилін видав розпорядження про експропріації в мирних громадян їх земельних ділянок, що розташовані біля блокпоста "Оленівка". Причиною такого наказу влади "ДНР" назвали необхідність розширення об'єкта. Про це передає "Хвиля".

Указ про експропріації був опублікований в сепаратистських ЗМІ.

У цьому "документі", глави "ДНР" обіцяють власникам землі "відшкодування завданих збитків", однак тільки після того, як відбудеться "припинення дії обставин, у зв'язку з якими здійснено реквізиція".

В іншому випадку громадянам, чиї ділянки землі будуть забирати для військових потреб терористів, обіцяють відшкодувати їх ринкову вартість.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що ватажок "ДНР" Пушилін почав плазувати перед байкерами Путіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, ватажок бойовиків "ДНР" осоромився у бліндажі на передовій. Відповідне відео було опубліковано на сторінці Twitter блогер Necro Mancer.

Також портал Знай.ua писав, що в інтернет-мережі підняли на сміх ватажка терористів Дениса Пушиліна, який за зайву вагу ледве вліз у форму. Знімок опублікував журналіст Денис Казанський в Twitter.