До кінця робочого тижня, згідно з прогнозом, погода в Україні буде ще літньою. Лише прохолодні ночі зі значним перепадом температур повітря будуть нагадувати про календарну осінь, яка прийшла. Але вже до вихідних днів погода зміниться. По всій території країни похолодає і почнуться дощі.

Так у четвер, 12 вересня, погода в Україні буде теплою і сухою. По всій території країни прогнозується сонячна погода. Місцями очікується невелика хмарність. Повітря в середньому прогріється до +27…+29, на півдні ж - до +30 градусів тепла.

А ось у п'ятницю, 13 вересня, хоч і буде практично безхмарно по всій території України, але температура повітря знизиться на декілька градусів. А на заході країни похолодає на 4-5 градусів і повітря прогріється до +22…+24 градусів тепла. На решті території прогнозується до +26…+27 градусів, на півдні – до +29 градусів за Цельсієм.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що астролог Павло Глоба зробив прогноз на осінню пору і виділив три знака Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики попередили українців, коли їм готуватися до настання справжньої осені.

Також портал Знай.ua писав, що астрологи назвали 4 знака Зодіаку, яких чекають радикальні зміни цієї осені.