Стало відомо, що депутат міської ради в Чернігові на пішохідному переході на позашляховику збив чоловіка. Про цей інцидент повідомляють у прес-службі поліції в регіоні.

Так, ДТП сталася ввечері у вівторок, 10 вересня, в одному із спальних районів міста. Чиновник збив нещасного пішохода, який переходив проїжджу частину по переходу. Водій автомобіля, за висновком лікарів, був у тверезому стані.

Постраждалий чоловік виявився місцевими жителем. Пішохода з численними тілесними ушкодженнями госпіталізували в лікарню.

"Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони заподіяли тяжке тілесне ушкодження)", – розповіли в поліції підкреслили, що винуватцю аварії загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що молодий киянин загинув у страшній ДТП.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом молдавани потрапили в страшне ДТП.

Також портал Знай.ua писав, що у Росії за добу сталися три масштабних смертельних ДТП.