Стало відомо, що скляні стакани з залізними підстаканниками в українських поїздах можуть замінити на звичайні одноразові. Про цю зміну повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook глава "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

Так, у поїздах "Укрзалізниці" можуть з'явитися одноразові стаканчики для гарячих напоїв з фірмовим брендуванням замість скляних стаканів і залізних підстаканників до них.

За словами Кравцова, це питання на даний момент обговорюється, а рішення ще остаточно не прийнято.

В коментарях під постом він підкреслив, що класичні склянки все ж не будуть прибирати повністю. Також Кравцов підтримав думку своїх передплатників, що пластик — не екологічне рішення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що "Укрзалізницю" звинуватили у спробі монополізувати ринок квитків під компанію з "російським слідом".

Як повідомляв портал Знай.ua, пасажирів фірмового поїзда "Москва–Одеса" Укрзалізниці" намагалася пограбувати організоване угрупування зловмисників.

Також портал Знай.ua писав, що АТ "Укрзалізниця" планує в наступному році повернути поїзд Київ-Берлін. Глава правління компанії Євген Кравцов зазначив, що в минулому році перевезли пасажирів в країни ЄС на 83% більше, ніж у 2017 році.