Заступник начальника Головного слідчого управління Нацполіції подав 10 вересня у Шевченківський райсуд Києва позов про захист честі, гідності та ділової репутації проти адвоката і юриста Маси Найєма. Копія позову є у розпорядженні редакції. Сума позову не розголошується.

Про це повідомляє видання ua.news.

Співробітник МВС і його адвокат вимагають визнати недостовірною, які ганьблять честь, гідність та репутацію інформацію, яку юрист Масі Найєм розмістив на своїй сторінці в Facebook 2 вересня 2019 року.

Масі Найєм захищає сім'ю, в тому числі розшукуваного МВС, якого підозрюють у розкраданні коштів "Укрзалізниці" на 21 млн грн.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В пості Маси Найєма, зокрема, стверджував, що "тиск на професора журналістики, здійснюється силами і на догоду Е. Шевцова". Ймовірно, йдеться про обшук у травні 2019 року у них справою якого зайнялася Служба безпеки України (СБУ) ще у 2015 році.

Євген Шевцов прийшов на роботу в Національну поліцію тільки у 2017 році. Попри це, сім'я і адвокат Маси Найєм шляхом публікацій у ЗМІ та на особистих сторінках у Facebook намагаються переконати громадськість, що він і його батько переслідуються саме з-за розслідування по родині Шевцових, опублікованому на анонімній сторінці у Facebook без зазначення авторства у середині 2018 року.

Як повідомлялося раніше, Альона Дегрик Шевцова, дружина Євгенія Шевцова, також подала аналогічний позов на 500 тис. грн. На наступний день після подачі позову він, як куратор групи, видалив відео зі сторінки Facebook, на яке посилався.

Нагадаємо, закликали до порушення територіальної цілісності України: СБУ викрила масштабну мережу пропагандистів, відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський добряче "перетрусив" МВС: по кому пройшлася кадрова чистка у поліції.