Активно відбувається зміна керівного складу у Національній поліції України. Вже звільнено з посад двох заступників голови відомства Сергія Князєва.

Наразі звільнили двох заступників Голови НПУ. Серед них – начальник Департаменту захисту економіки, генерал поліції третього рангу Ігор Купранець та начальник Головного слідчого управління, генерал поліції третього рангу Віталій Невгад. Повідомляє Zik.ua.

Зміни в МВС

Очікується чергове звільнення із займаної посади першого заступника Голови НПУ – начальника кримінальної поліції, генерала поліції другого рангу В’ячеслава Аброськина.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Євген Коваль

Місце Амброськина найімовірніше займе Євген Коваль. Генерал поліції 3 рангу Євген Коваль з 2017 року займав посаду начальника Департаменту внутрішньої безпеки.

Звільнені з посад заступники невдовзі мають отримати інші призначення.

І скоріш за все, це далеко не останні кадрові зміни, які очікуються в структурі МВС найближчим часом.

Нагадаємо, раніше опублікували скандальне викриття міністра Оксани Коляди

Як повідомляв портал "Знай.ua", українським копам готують справжній подарунок

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський приголомшив українців незвичайним кортежем