Молода українка була застрелена у польському місті Ополє. Причиною вбивства називають нерозділене кохання. Поляк вбив 26-річну українку в громадській пральні, де вона працювала.

Інцидент стався 11 вересня, в результаті якого дівчина отримала смертельне поранення. За даними польських ЗМІ, місцевий житель пішов на вбивство через те, що українка відмовилася зустрічатися з ним. Про це пише видання "Час Пік"

Підозрюваний був вбитий німецькими полісменами

"Характер вбивства вказує на те, що воно було скоєно свідомо, спрямоване проти конкретної особи. Свідками трагедії були інші працівники пральні. Поранену співробітницю не вдалося врятувати", - повідомив представник поліції Любуське Марцин Малуда. Марцин Малуда, представник поліції

Вбита у Польщі українка

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Підозрюваний у вбивстві українки

Після скоєного злочину вбивця втік до Німеччини. Але під час затримання злочинець був убитий німецькими поліцейськими. Місцеві правоохоронці знайшли його недалеко від Берліна та зупинили. Вбивця вийшов з автомобіля і направив на копів зброю. Поліція відкрила вогонь на ураження. Чоловік від отриманих ран помер на місці.

Загиблого звали Павел Р., йому також було 26 років.

Нагадаємо, раніше у Києві знайдено тіло ізраїльського волонтера Барі Бонена

Як повідомляв портал "Знай.ua", легендарний мольфар в останню хвилину життя встиг розповісти про майбутнє України

Також "Знай.ua" писав, що Чехія масово "переманює" з Польщі українців, що обіцяють заробітчанам