На Сумщині жінка на Lexus з прокльонами і матами накинулась на співробітників патрульної поліції за те, що вони зупинили її після порушення ПДР. Відео скандального інциденту з'явилося на сторінці Національної поліції у Сумській області в Facebook.

"Будь ти проклятий! Будьте прокляті всі поліцейські, які здирають з людей штрафи! Тричі прокляті! Записуй і передай це всім, а тепер пиши протокол", – кричить жінка на відео.

поліція
поліція

За інформацією копів, підставою для зупинки була відсутність лівого дзеркала заднього виду. Правда, замість того, щоб спокійно вислухати поліцейських, автоледі почала їх проклинати.

Крім того, при розгляді адміністративного провадження жінка подала клопотання про перенесення розгляду справи і в підсумку не з'явилася на нього.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

"До речі, автоледі, сподіваємося, ви побачите це відео. Ваше прохання ми виконали – подивилися всім управлінням. А вам радимо дотримуватися ПДР, тоді вас не тільки не будуть зупиняти патрульні, але і таким чином ви зменшите аварійність на автошляхах", – пишуть поліцейські.

Оформлення порушення ПДР: "...Будьте прокляті всі поліцейські, котрі здирають з людей штрафи"

«Як тебе звати?... - Олександр. Будь ти проклятий. Будьте прокляті всі поліцейські, котрі здирають з людей штрафи. Тричі прокляті. Записуй та передай це всім, а тепер пиши протокол» - це слова водійки автомобіля Lexus. 📌🎥ВІДЕО: http://bit.ly/2lIzyiZ Її зупинили патрульні за порушення ПДР – відсутність передбаченого конструкцією транспортного засобу лівого дзеркала заднього виду (п. 31.4.7 ПДР). Замість того, аби ознайомитися з вчиненим правопорушенням, жінка одразу проклинає не лише сумського патрульного, а й всіх поліцейських, які забезпечують безпеку дорожнього руху на вулицях та дорогах країни, після чого сідає до свого авто. «Виписуй протокол - я поспішаю. І щоб він тобі на ліки пішов, та й всім твоїм поліцейським», – продовжує громадянка. Під час розгляду адміністративного провадження, жінка подає клопотання про перенесення розгляду справи, на яке, звісно ж, наступного дня, не з’являється. Відповідно до законодавства матеріали розглянули без неї, а постанову вже направили за адресою її мешкання. До речі, автоледі, сподіваємося, Ви побачите це відео. Ваше прохання ми виконали – подивилися всім управлінням. А Вам радимо дотримуватися ПДР, тоді Вас не лише не зупинятимуть патрульні, а й таким чином Ви знизите аварійність на автодорогах.

Geplaatst door Патрульна поліція Сумської області op Donderdag 12 september 2019

Нагадаємо, у Києві швидка з дитиною потрапила у жахливу ДТП.

Раніше Знай.ua повідомляв, моторошна НП ошелешила Франківськ.

Також Знай.ua писав, у ДТП з тещею Притули з'явилися нові подробиці, "не мають права".