Владою США вводиться заборона на електронні сигарети і ароматизовані рідини для вейпов. Причиною тому стало різке захворювання майже 500 любителів подиміти, 6 з них у підсумку померли. Причина епідемії досі встановити не можуть.

Вейп безпечніше сигарет на 95% говорили вони. Краще парити, ніж палити говорили вони.

В Сан-Фринциско вводиться заборона на продаж електронних сигарет. А все тому, що є пристрої, які не отримали сертифікат безпеки американського Управління по санітарному нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA).

У цей вівторок міська рада Сан-Франциско віддала свої голоси за те, щоб в місті ввели заборону на продаж електронних сигарет. Ця заборона поширюється як на звичайні магазини, так і на онлайн постачальників, які тепер не зможуть доставляти товар.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Мер Сан-Франциско Лондон Брід заявила, що вона підтримує цей законопроект і готова вжити заходів для того, щоб уберегти молоде покоління від цієї згубної пристрасті.

Заборона на електронні сигарети також торкнулась Угорщини. У Німеччині можна використовувати, так як заборонних актів немає, але і легального статусу теж. А наприклад,у Словаччині вейпи вважаються медичним продуктом, парити не можна тільки в громадських місцях.

Нагадаємо, раніше Вчені вперше знімуть на відео космічну чорну діру

Як повідомляв портал "Знай.иа" Компанія "Фармак" стала фігурантом кримінальної справи про шахрайство в Молдові

Також Знай.иа" писав, що Українців врятують від банківського капкана і величезних штрафів: Зеленському залишилося тільки підписати