Під час підготовки до нового обміну Київ вже передав Москві списки утримуваних у Росії та Криму громадян України.

Про це розповіла уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова у коментарі "Інтерфаксу" в кулуарах 16-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES).

"Списки громадян України, які перебувають на території Росії і в окупованому Криму, ми вже підготували і передали". Людмила Денисова

Людмила Денісова
Людмила Денісова

Нагадаємо, що в четвер, 12 вересня на мосту через Сіверський Донець поблизу Щастя в сьомий раз відбулася передача засуджених, які відбували покарання в пенітенціарних установах на непідконтрольній території Луганської області. Цю інформацію оприлюднила на своїй сторінці у Facebook уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Людмила Денісова
Людмила Денісова

Згідно з її даними, всього передано 54 осіб, які до укладення проживали в Луганській, Донецькій, Харківській, Запорізькій та Кіровоградській областях і в Києві. наймолодшому з них 26 років, найстаршому - 61.

Як повідомляв портал "Знай.uа", бойовики пішли штурмом на позиції ВСУ: Україна втратила одного з кращих синів.

Також Знай.uа" писав, що окупанти понівечили Донецьк бюстом Захарченко.