Зеленський розповів, коли піде з поста президента: "У мене дуже мало часу"

Президент України Володимир Зеленський знову заявив про свою позицію залишатися главою держави лише п'ять років.

"Я говорив, що йду на один термін. У мене дуже мало років і я вже відчуваю, що у мене дуже мало часу. Тому кожен день моє завдання, і я роблю хоч щось, щоб в кінці дня сказати собі, що хоча б одна людина стала щасливішою", - сказав він, виступаючи на Форумі YES у Києві.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Порошенко прикидається божевільним, щоб уникнути правосуддя: "Ще одна така заява і..."

Екс-президент України Петро Порошенко відвідав допит в ДБР, після чого зазначив, що Портнову та його соратникам не залякати його у питанні націоналізації "ПриватБанку". Крім того, політик заявив, що закон з ним. Про це пише сам адвокат, екс-глава адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов на своїй сторінці в Facebook.

Вагони Укрзалізниці
Вагони Укрзалізниці

В "Укрзалізниці" показали оновлений плацкарт: ціни такі, що краще пішки

У Києві на головному ЖД вокзалі презентували плацкартний вагон після капітального ремонту. Слід зазначити, що Укрзалізниця приємно здивувала, адже вагон повністю оновився і виглядає як новий. Зокрема, змінився інтер'єр салону, встановили нові сучасні вікна, полички і обладнання.

Київський ТРЦ Ocean Plaza охопило полум'я, людей евакуюють: густий дим заповнив все

У п'ятницю, 13 вересня, в супермаркеті "Ашан", який розташований в популярному ТРЦ Ocean Plaza, сталася пожежа. Займання почалося в печі у відділі хлібо-булочних виробів. Пожежа почалася близько 16:45. За попередніми даними, спалахнула піч у відділі, де випікають хліб.

П'ятниця 13 в ПриватБанку: картки заблоковано, українці штурмують банкомати, збій по всій країні

Увечері в п'ятницю, 13 вересня, в роботі ПриватБанку стався масштабний збій. Зафіксовано проблеми з платежами у "Приват24", оплатою в Інтернеті, зарахуванням коштів на картку, роботою банкоматів.