Смартфон
Смартфон

У Зеленського пообіцяли спростити життя українцям: на популярні українські послуги чекає оновлення

Віце-прем'єр-міністр заявив, що 50 найпопулярніших послуг, які надають в Україні, будуть повністю переведені в онлайн-режим. Про це він повідомив під час виступу на форумі Ялтинської європейської стратегії (YES).

зарплата
зарплата

Мінімальна зарплата незабаром порадує українців: який сюрприз готує Кабмін Зеленського

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Міністерство фінансів України опублікувало прогноз на наступний рік. Так, у січні очікується зростання мінімальної зарплати до 4723 гривень, і прожиткового мінімуму для працездатних громадян до 2102 гривень. Про це йдеться в офіційному листі Мінфіну з роз'ясненнями для місцевих органів влади.

НАБУ
НАБУ

НАБУ відкрило справу на скандального екс-директора "Укроборонпрому" Букіна

У суботу, 14 вересня, стало відомо, що Національне антикорупційне бюро (НАБУ) порушило кримінальне провадження за фактом можливого декларування недостовірної інформації колишнім гендиректором скандального концерну “Укроборонпром” Павлом Букіним.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Особистий вагон Кравцова змусив українців ридати, Укрзалізниця догодила чолі

Досить пристойні умови у вагоні "Укрзалізниці" для українців стали шоком. Відомий блогер Михайло Шнайдер показав те, що потрясло всіх - ось так по-сибаритськи їздить керівник нашої "Укрзалізниці".

Відповідне повідомлення він розмістив на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook. У якості доказу він прикріпив фото розкішного інтер’єру, зробленого у вагоні і підкреслив, що це не палац... Якийсь когнітивний дисонанс викликають такі дві великі різниці, як кажуть в Одесі. Адже пересічні українці у вагонах їздять разом з тарганами, брудом і мокрою білизною, зате керівник по-царськи.

погода
погода

Осінь скасовується: погода приготувала райський сюрприз для українців

У неділю, 15 вересня, в Україні буде досить тепла погода, як для середини вересня. Опадів також не передбачається. Температура повітря в неділю становитиме від +17 до +23 градусів. Однак у південній частині та в Східній Україні денна температура повітря складе +24+28 градусів. Вітер буде поривчастим, північно-західних і місцями сильним – до 15-18 метрів на секунду.